Musik
fredag, augusti 7, 2015 - 12:23

Äntligen är den här - videon till Dannys nya låt Dör för dig! Låten som, enligt Danny själv, "handlar om mitt liv som snorunge på Södermalm". Se videon först här på rixfm.se!

Kolla in videon
torsdag, juni 25, 2015 - 11:59

Molly Sandén är en av alla artister som är klara för sommarens RIX FM Festival. Idag är det premiär för videon till hennes senaste singel "Like No One's Watching". Se den först på rixfm.se!

Se videon här
tisdag, april 21, 2015 - 17:24

New York-tjejen Bebe Rexha är tidigare känd som sångerska i gruppen Black Cards och för att ha varit med och skrivit dunderhiten "The Monster" med Eminem och Rihanna. "I'm Gonna Show You Crazy" är andra singeln från hennes kommande debutalbum som soloartist. Se videon nedan!

Se videon här
torsdag, mars 12, 2015 - 16:38

Idag är det premiär för del ett av två i Axwell /\ Ingrossos nya videoepos. ”On My Way” är skriven av Axwell, Sebastian Ingrosso, Vincent Pontare och Salem al Fakir. Det är även Salem och Vincent som sjunger på låten. Se videon först på rixfm.se!

Kolla in videon
onsdag, februari 11, 2015 - 12:00

Idag är det världspremiär för videon till superhiten från de forna Swedish House Mafia-medlemmarna Axwell och Sebastian Ingrosso. Du ser videon först här på rixfm.se!

 

Kolla in videon här
Prenumerera på innehåll